Начало

09/05/2016

Стреза ЕООД е регистрирана на 15.03.2004 г. от Софийски градски съд и е специализирана в областта на строителството и строителните ремонти.
Фирмата строи от основи до ключ жилищни и обществени сгради, както и реставрации на фасади и обновяване на цели сгради. Допълнително е специализирана в прилагането на мерки за повишаване на енергийната ефективност и саниране на сгради.

Притежава собствен склад за строителни материали и цехове за производство на дограма и метални конструкции и изделия от ковано желязо.

Клиентите на фирма Стреза ЕООД са Министерство на образуванието, младежта и науката, Министерство на труда и социалната политика, Министерство на вътрешните работи, Министерство на отбраната, Министерство на културата, Национална служба растителна защита, Община Божурище, СО-Район „Люлин“, училища, болници и много други.

Стреза ЕООД винаги е била и ще бъде добросъвестна при изпълнение на своите задължения и няма клиент останал недоволен от нашата работа. Водещ мотив при изпълнението на възложената работа е нашите клиенти да бъдат доволни.